فیس بوک روز یکشنبه گذشته اعلام کرد که در دوره ای پنج ساله 7.5 میلیون دلار به پروژه ای پژوهشی در مونیخ آلمان در زمینه اخلاق در حوزه هوش مصنوعی کمک می کند.
برخی کاربران موبایل های سامسونگ گله دارند که اپلیکیشن فیس بوک که در دستگاه نصب شده، حذف نمی شود و کاربر فقط می تواند آن را غیر فعال کند. این امر کاربران را نگران کرده است.
مردم در دنیا دو دسته اند؛ آنهایی که به اینترنت دسترسی دارند و آنهایی که ندارند. دهه هاست که تلاش می شود دسته دوم به دسته اول افزوده شوند، اما در این مسیر آنقدر چالش های بزرگی وجود دارد که واقعا نمی توان به این سوال پاسخ داد که آیا اتصال دنیای آفلاین شدنی است یا نه؟
امسال غول های فناوری ، دولت ها و حتی فروشگاه های زنجیره ای ثابت کردند که ما نمی توانیم در مورد اطلاعات شخصی مان به هیچ کس اعتماد کنیم. در بهترین حالت این شرکت ها قادر نبودند اطلاعات شخصی مان را امن نگه دارند. در بدترین حالت نیز از اطلاعاتی که به آنها داده بودیم استفاده کردند تا رویه های سیاسی و دموکراتیک را تغییر دهند.
گزارش نیویورک تایمز ابعاد تازه ای به رسوایی های فیس بوک در زمینه نقض حریم خصوصی کاربران بخشیده و نشان داده است که این شرکت دسترسی اپلیکیشن هایی مانند «اسپاتیفای» و « نتفلیکس» را به اطلاعات کاربران مهیا کرده است.
فیس بوک مدت ها بهترین شرکت جهان بود که می شد در آن کار کرد و در یک محیط کاری بسیار فعال و پویا اشتغال داشت. اما به تازگی مشخص شده که دیگر چنین وضعیتی وجود ندارد.
یک شرکت روس که حسابرس آن از سوی مقامات آمریکایی به تلاش برای مداخله در انتخابات آمریکا از طریق فیس بوک شده، این شبکه اجتماعی را مورد پیگرد قضایی قرار داده است.
فیس بوک در دو سال گذشته، مدام در معرض انتقادهای شدید بوده است. رسوایی های پی درپی این شرکت، از تاثیرگذاری در انتخابات تا ماجرای کمبریج آنالیتیکا، این شرکت را در وضعیت نامساعدی قرار داده و حالا همه می خواهند یک نفر مسوولیت این نابه سامانی ها را به عهده بگیرد. طبیعتا در این زمینه دو نام بیش از بقیه به گوش می رسد: مارک زوکربرگ ...
فیس بوک با راه اندازی یک صندوق ۶ میلیون دلاری قصد دارد 80 روزنامه نگار محلی را در بریتانیا آموزش دهد. این اقدام بخشی از پروژه این شرکت با عنوان «اخبار جامعه» است که هدف از آن، تشویق گزارشگران به فعالیت در شهرهایی است که روزنامه ها و روزنامه نگاران خود را از دست داده اند.
تیم برنرز لی، پدر وب ادعا کرد که غول های فناوری نظیر فیس بوک و گوگل به حدی رشد کرده اند که در حال مسلط شدن به همه شرکت ها و انسان های جهان هستند و در نتیجه باید هر چه زودتر تقسیم شوند.